ALLT DU BEHÖVER VETA INFÖR HALKBANAN PÅ GILLINGE

Vill du veta mer om riskutbildningen innan du bokar hittar du allt du behöver i länkarna till höger.

Boka riskutbildning direkt


Välkommen till vårt Café​

Under utbildningen kommer det att finnas tillfälle att äta eller fika. ​I vårt Café kan du alltid köpa en dagens lunch, en matig macka eller en god sallad. ​ För den fikasugna serverar vi kaffe/te/kall dryck, mackor och fikabröd. Utöver detta finns godis, glass, frukt och annat smaskens. Det går bra att betala med kort och swish.

Läs mer

Gillinge Business!

Här hittar du allt från säkerhetsutbildningar för yrkeschaufförer och trafikskoleaspiranter, mopedbilsförarutbildningar till inspirerande event och fräscha konferenslokaler för ditt företag.

Läs mer på Gillingebusiness.se


Hyra MC
till prov?

 

Läs mer

@Gillinge.se

INSTAGRAM


Vi hjälper företag, kommuner och landsting att skapa säkrare förare och en mer hållbar miljö genom fortbildning.

Med insikter som samlas i våra utbildningar kommer vi inte bara bli bättre förare. Vi kommer sänka både skade- och bränslekostnader, öka representationsvärdet som förare och företag, bidra till en hållbar miljö och förbättra arbetsmiljö och stress – i slutändan kommer vi tillsammans att rädda liv.

Läs mer om våra fortbildningar

Vi är Gillinge – Detta är vår vision

Vår verksamhet vilar på grunden av en vision där vi genom våra utbildningar vill bidra till säkrare bilförare och därmed minska olyckor och omkomna i trafiken. Vi vill få bilförare att förstå sitt eget beteende i trafiken som leder till ett sundare trafikklimat och på så vis minskar antalet fordonsskador.

Säkerhet, miljö och hälsa är viktigt för oss. Vi tror på Riskdagens mål om minskade olyckor, utsläpp och en övergång till fordon och drivmedel med mindre klimatpåverkan fram till år 2035.


Om Gillinge

Visste du att?

Onödigt vetande!

1. Den första boten Bokhållaren Carl Oscar Henning Forslund greps […]

Evenemangsvärden Gillinge

Visste du att Gillinge står som årlig värd för några […]


Läs mer    Enligt den nya dataskyddslagen (GDPR) informerar vi Er om att vi använder oss av era kontaktuppgifter och/eller personuppgifter under den tid som vi hanterar och/eller besvarar ditt ärende som ni skickar till oss i det här kontaktformuläret. Ni godkänner genom detta att vi får lagra dom uppgifter som ni lämnar i fälten i formuläret under tiden som ärendet pågår.


    Har ni frågor om vår hantering av detta, går det bra att vända sig till vårt dataskyddsombud: dataskyddsombud@Gillinge.se