Trafiklärarutbildning, Riskutbildning bil del 2

Utbildningens mål är ge dig den kunskap och behörighet som krävs för att du själv ska kunna arbeta som lärare på en Trafikövningsplats med riskutbildning 2 för bil.

 

Vill du komma i kontakt med oss?


Trafiklärarutbildning, Riskutbildning bil del 2

Utbildningens mål är ge dig den kunskap och behörighet som krävs för att du själv ska kunna arbeta som lärare på en Trafikövningsplats med riskutbildning 2 för bil.

Vi vänder oss till dig som idag arbetar som trafiklärare och vill bredda din kompetens och bli mer komplett inför framtiden.

Kursen innehåller bl.a. historik, fördjupningar i GDE-matrisen föreskrifter mm. Men också ett praktiskt block där du får skapa din egen undervisningsplan och också genomföra den praktiskt.

Visst kvällsarbete förekommer.

För att få delta på kursen är det ett krav att du innan kursstart har genomfört en praktikdag på en trafikövningsplats. Intyg om detta sänds till Stockholms Trafiksäkerhetscenter före kursstart.

Efter tredagarsutbildningen hos oss ska du gå en kompletterande utbildning tillsammans med Utbildningschefen på den bana där du ska vara verksam som lärare. Utbildningschefen ger dig sedan slutligt godkännande som lärare på den aktuella trafikövningsplatsen.

För att du ska kunna dra nytta av din kompetens är det viktigt att du också är godkänd som trafiklärare enligt 3§ lagen om trafikskolor.

I kurskostnaden 5400 plus moms ingår lunch och kaffe, diplomering samt anmälan till Transportstyrelsen. Eventuell resa och boende till kursen bekostar du själv. Anmäler dig och betalar gör du via länken till bokarisk.se på vår hemsida. Observera att du låser din kursplats genom betalningen.

Välkommen till lärarutbildning hos oss på Stockholms Trafiksäkerhetscenter Gillinge AB!

Kursinformation

Kurstid: 3 dagar

Pris: 5400:- exkl. moms

Bokning sker direkt på denna länk:

Boka

Vill du veta mer?

fyll i formuläret nedan eller ring oss på telefonnummret 08-514 403 00


Visste du att?

Onödigt vetande!

1. Den första boten Bokhållaren Carl Oscar Henning Forslund greps […]

Evenemangsvärden Gillinge

Visste du att Gillinge står som årlig värd för några […]


Läs mer