Evenemang på Gillinge

Vill ni skapa ett roligt evenemang så har Gillinge alla de möjligheter ni behöver. Området är cirka 220 000 kvm stort och består av fyra halkbanor, manöverplaner, stora asfalterade ytor, en terrängbana och ett flertal byggnader. Utöver konferenslokaler och utbildningssalar har vi också ett stort garage som finns tillgängligt för större events och utställningar.
Hos oss finns det förutsättningar för många olika slags evenemang. Gillinge står årligen värd för bland annat Start2Ride, Stockholm Truck Meet och Bussförar-SM.

Kontakta oss för mer information eller med din idé så hjälper vi dig!


Stockholm Truck Meet

För tredje året i rad genomförs Stockholm Truck Meet på Gillingebanan. Kom och träffa lastbilsåkare och branschutställare från hela Sverige den 11–12 maj 2018 på Gillingebanan. Möt Sveriges grymmaste truckers och se de snyggaste lastbilarna, eller putsa upp din egen bil och anmäl dig som deltagare!

Ett välbesökt evenemang med ”Trucker-eliten” som du inte vill missa!


Bussförar SM

Sveriges bussföretag arrangerar årligen, tillsammans med tidningarna Resforum och Trafikforum, en tävling där Sveriges bästa bussförare ska utses. ”En av de viktigaste yrkesgrupperna inom branschen är bussföraryrket som har en nyckelroll för att resan ska bli behaglig och säker.

Bussförar-SM arrangeras för att uppmärksamma bussförarna och visa hur viktig deras kompetens är”. Är du bussförare? Upp till bevis! Anta utmaningen och visa vem som är den absolut vassaste bussföraren i Sverige!

Start To Ride

En folkfest för alla MC-älskare! Start2Ride är ett evenemang som vänder sig till både dig som har körkort för motorcykel och för dig som drömmer om att ta MC-kort. Provkör de senaste motorcyklarna från utställare, eller få hjälp av erfarna instruktörer och kör en motorcykel för första gången i ditt liv!

Start2ride är ett växande och populärt evenemang som senast drog till sig 4 000 besökare och välkomnar alla som delar passionen för motorcyklar.