Köpevillkor

Ångerrätt/retur

När du handlat varor/tjänster online har du alltid 14 dagars ångerrätt från det att avtalet ingåtts, det vill säga från det du beställt en tjänst eller mottagit dina varor. 

För att utnyttja din ångerrätt måste du alltid senast inom 14 dagar från det att du tog emot varan eller ingick avtalet om tjänsten meddela Stockholms Trafiksäkerhetscenter Gillinge AB att du vill utnyttja din ångerrätt. Meddelandet kan skickas per post eller e-post. Gör du inte detta har du inte längre rätt att ångra ditt köp. På Konsumentverkets hemsida, www.konsumentverket.se finns ett standardformulär som kan användas vid utgörande av ångerrätten.

Om ångerrätten utövas efter det att tjänsten med ditt samtycke har påbörjats har Stockholms Trafiksäkerhetscenter Gillinge AB rätt till ersättning med proportionell andel av det avtalade priset för den del av tjänsten som utförts.

Återbetalning sker med samma betalningsmetod som vid köpet. Återbetalning sker inom 14 dagar från det att vi mottagit ditt meddelande om att avtalet frånträtts.

 

Ombokning

Om du av någon anledning behöver boka om din bokade tid får detta ske kostnadsfritt inom två år från det att köpet gjordes. Därefter har tidsfristen för ombokning förfallit. Ombokning sker enklast via bokarisk.se/gillinge men det går också bra att ringa 08-514 403 00

 

Fakturering

I samarbete med AfterPay erbjuder Stockholms Trafiksäkerhetscenter Gillinge AB betalning med faktura. Då tillkommer det en faktureringsavgift på 50 kr, som du måste betala även om du avbokar hela köpet. Efter det att du genomfört ditt köp skickas din faktura från AfterPay till den mailadress du angett. I mailet finns en länk till MyAfterPay där du bland annat kan välja att betala med faktura, direktbetalning eller kortbetalning. Du kan även bli erbjuden att dela upp din betalning. Fakturan har 14 dagars kredittid och om den förfaller tillkommer en påminnelseavgift om 60 kronor. För att kunna betala med AfterPay måste du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige. Vid köptillfället gör AfterPay en enklare kreditkontroll. Om du mot förmodan inte kan bli erbjuden att betala med AfterPay kan du välja att betala med annat betalningsalternativ som erbjuds vid köptillfället. För mer information och betalningsvillkor kan du besöka www.afterpay.se/sv/terms-and-conditions för fullständiga villkor.